Baş aşpaz
Məhsulun ümumi təsviri
- Şəhər Bakı
- Şirkət Invest AZ QSC
- Vakansiyalar Aşpaz
- Çatdırılma Xeyr
- Kredit Xeyr
- Barter Xeyr
Məhsul haqqında
Namizədə tələblər:
Təhsil: Orta təhsil;
İş stajı: müvafiq sahədə ən azı 3 il;
Dil biliyi: Azərbaycan dili;
Yaş həddi: 30-50;
Türk mətbəxi üzrə mütəxəssis.
Vakansiya barədə məlumat:
Aylıq nahar fasiləsi üçün menu tərtib etmək və hazırlamaq;
Hazırlanan yeməklərin keyfiyyətli və sağlam olmasını, onların tələb olunan gigiyenik standartlara cavab verməsini təmin etmək;
Lazım olan ərzağın miqdarını və dəyərini hesablamaq, onun vaxtında çadırılmasına və tələb olunan standarta cavab verməsinə nəzarət etmək;
Sanitariya qaydalarına yüksək səviyyədə riayət etmək və mətbəxdə çalışan işçilərin standartlara riayət etdiyinə əmin olmaq məqsədilə təchiz edilən ərzağı, istifadə olunan avadanlıqları və mətbəxi daima təftiş etmək;
Göstərilən xidmətin keyfiyyətini yüksək səviyyədə qoruyub saxlamaq məqsədilə xüsusi təlimat hazırlamaq və düzgün iş bölgüsü aparmaq;
Digər işçi ilə birlikdə ilin fəslindən və tələb olunan ədvəların mövcudluğundan asılı olaraq resept və menyu hazırlamaq;
Mətbəxin, eləcə də mətbəx heyətinin işinə cavabdeh olmaq;
Komanda şəklində özündən yuxarı vəzifədə olan idarəedici və digər həmkarları ilə yaxından əməkdaşlıq etmək;
Yeməklərin vaxtında hazır olmasını və gecikmədən əməkdaşlara təqdim olunması təmin etmək.
Şərtlər:
İş saatları: 08:00-17:00;
Nahar fasiləsi: 13:00- 14:00;
İstirahət günləri: Şənbə, Bazar;
Nahar yeməyi;
Tibbi siğorta.
Təhsil: Orta təhsil;
İş stajı: müvafiq sahədə ən azı 3 il;
Dil biliyi: Azərbaycan dili;
Yaş həddi: 30-50;
Türk mətbəxi üzrə mütəxəssis.
Vakansiya barədə məlumat:
Aylıq nahar fasiləsi üçün menu tərtib etmək və hazırlamaq;
Hazırlanan yeməklərin keyfiyyətli və sağlam olmasını, onların tələb olunan gigiyenik standartlara cavab verməsini təmin etmək;
Lazım olan ərzağın miqdarını və dəyərini hesablamaq, onun vaxtında çadırılmasına və tələb olunan standarta cavab verməsinə nəzarət etmək;
Sanitariya qaydalarına yüksək səviyyədə riayət etmək və mətbəxdə çalışan işçilərin standartlara riayət etdiyinə əmin olmaq məqsədilə təchiz edilən ərzağı, istifadə olunan avadanlıqları və mətbəxi daima təftiş etmək;
Göstərilən xidmətin keyfiyyətini yüksək səviyyədə qoruyub saxlamaq məqsədilə xüsusi təlimat hazırlamaq və düzgün iş bölgüsü aparmaq;
Digər işçi ilə birlikdə ilin fəslindən və tələb olunan ədvəların mövcudluğundan asılı olaraq resept və menyu hazırlamaq;
Mətbəxin, eləcə də mətbəx heyətinin işinə cavabdeh olmaq;
Komanda şəklində özündən yuxarı vəzifədə olan idarəedici və digər həmkarları ilə yaxından əməkdaşlıq etmək;
Yeməklərin vaxtında hazır olmasını və gecikmədən əməkdaşlara təqdim olunması təmin etmək.
Şərtlər:
İş saatları: 08:00-17:00;
Nahar fasiləsi: 13:00- 14:00;
İstirahət günləri: Şənbə, Bazar;
Nahar yeməyi;
Tibbi siğorta.
- Elan nömrəsi: 8029958
- Baxış sayı: 166
- Yenilənmə tarixi: 1 ay əvvəl
Bənzər elanlar

700₼
Tur operatoru
Bakı, 20-02-2025

₼
Tur meneceri
Bakı, 14-02-2025

₼
Aşpaz
Bakı, 11-03-2025

700₼
Aşpaz (Krep üzrə)
Bakı, 14-02-2025

₼
Getmə Turizm üzrə menecer (Outgoing Manager)
Bakı, 05-03-2025

₼
Tur Meneceri (əlilliyi olan şəxslər üçün)
Bakı, 24-01-2025

₼
Şirniyyatçı
Bakı, 04-03-2025

₼
Официант (парень)
Bakı, 19-02-2025

₼
Kafeteriya Administratoru
Bakı, 21-01-2025

₼
Daxili turlar üzrə kiçik mütəxəssis
Bakı, 07-03-2025