Baş aşpaz
Məhsulun ümumi təsviri
- Şəhər Bakı
- Şirkət TAİS İKF
- Vakansiyalar Aşpaz
- Çatdırılma Xeyr
- Kredit Xeyr
- Barter Xeyr
Məhsul haqqında
Əsas öhdəliklər:
Yeməklərin hazırlanması prosesinə nəzarət və istiqamətləndirmə
Bütün səviyyələrdəki digər aşpazları idarə etmək və onlarla sıx əməkdaşlıq etmək
Menyuların , reseptlərin yaradılması və müxtəlifliyi və keyfiyyətini təmin edən yeməklərin hazırlanması
Ərzaq inventar ehtiyaclarının müəyyən edilməsi, ehtiyatın saxlanması və sifariş edilməsi
Mətbəxin sanitariya və qida təhlükəsizliyi qaydaları daxil olmaqla bütün qaydalara cavab verməsini təmin etmək üçün son nəticədə məsuliyyət daşıyır.
Sağlamlıq və təhlükəsizliyə cavabdeh olmaq
Qida gigiyenasına cavabdeh olmaq
Hazırlanan yeməklərin keyfiyyətli və sağlam olmasını, onların tələb olunan gigiyenik standartlara cavab verməsini təmin etmək.
Lazım olan ərzağın miqdarını və dəyərini hesablamaq, onun vaxtında çadırılmasına və tələb olunan standarta cavab verməsinə nəzarət etmək.
Sanitariya qaydalarına yüksək səviyyədə riayət etmək və mətbəxdə çalışan işçilərin standartlara riayət etdiyinə əmin olmaq məqsədilə təchiz edilən ərzağı, istifadə olunan avadanlıqları və mətbəxi daima təftiş etmək.
Aşpazları və mətbəxdə çalışan digər işçiləri daima təlimatlandırmaq, yemək hazırlamaq sahəsində olan yenilikləri və həmçinin yeni avadanlıqlardan istifadə qaydalarını onlara nümayiş etdirmək
Göstərilən xidmətin keyfiyyətini yüksək səviyyədə qoruyub saxlamaq məqsədilə xüsusi təlimat hazırlamaq və düzgün iş bölgüsü aparmaq.
Digər işçilərlə birlikdə ilin fəslindən və tələb olunan ədvəların mövcudluğundan asılı olaraq resept və menyu hazırlamaq.
Aşpaz və yardımçı heyət də daxil olmaqla yeni işçi qəbul etmək, onları təlimatlandırmaq və istiqamətləndirmək.
Qiyməti müəyyənləşdirmək və müvafiq ərzaq sifariş etmək üçün satışa cavabdeh məsul şəxslə mütəmadi görüşmək
Müştərilərin sifarişinin düzgün yerinə yetirilməsi məqsədilə planlaşmanı, büdcəni və ərzağın alınması prosesini tənzimləmək.
Komanda şəklində özündən yuxarı vəzifədə olan idarəedici və digər həmkarları ilə yaxından əməkdaşlıq etmək;
Yeməklərin vaxtında hazır olmasını və gecikmədən mətbəxdən çıxmasını təmin etməkğ
Təcrübə:
Müvafiq sahədə ən az 3 il iş təcrübəsi
Yaş həddi- 30-45
Professional biliklər:
Milli,xarici, fast food, səhər yeməyini zövglü və dadlı çıxartmağa idarə etməli
Menyu hesablanması və hazırlanması
1C proqramını bilməsi arzuolunandır
Necə müraciət etmək olar:
Əgər bu vəzifə ilə maraqlanırsınızsa, zəhmət olmasa CV və müraciət məktubunuzu qeyd edilmiş elektron poçt ünvanına göndərin, mövzu hissəsində "Baş aşpaz" qeyd edin.
Yeməklərin hazırlanması prosesinə nəzarət və istiqamətləndirmə
Bütün səviyyələrdəki digər aşpazları idarə etmək və onlarla sıx əməkdaşlıq etmək
Menyuların , reseptlərin yaradılması və müxtəlifliyi və keyfiyyətini təmin edən yeməklərin hazırlanması
Ərzaq inventar ehtiyaclarının müəyyən edilməsi, ehtiyatın saxlanması və sifariş edilməsi
Mətbəxin sanitariya və qida təhlükəsizliyi qaydaları daxil olmaqla bütün qaydalara cavab verməsini təmin etmək üçün son nəticədə məsuliyyət daşıyır.
Sağlamlıq və təhlükəsizliyə cavabdeh olmaq
Qida gigiyenasına cavabdeh olmaq
Hazırlanan yeməklərin keyfiyyətli və sağlam olmasını, onların tələb olunan gigiyenik standartlara cavab verməsini təmin etmək.
Lazım olan ərzağın miqdarını və dəyərini hesablamaq, onun vaxtında çadırılmasına və tələb olunan standarta cavab verməsinə nəzarət etmək.
Sanitariya qaydalarına yüksək səviyyədə riayət etmək və mətbəxdə çalışan işçilərin standartlara riayət etdiyinə əmin olmaq məqsədilə təchiz edilən ərzağı, istifadə olunan avadanlıqları və mətbəxi daima təftiş etmək.
Aşpazları və mətbəxdə çalışan digər işçiləri daima təlimatlandırmaq, yemək hazırlamaq sahəsində olan yenilikləri və həmçinin yeni avadanlıqlardan istifadə qaydalarını onlara nümayiş etdirmək
Göstərilən xidmətin keyfiyyətini yüksək səviyyədə qoruyub saxlamaq məqsədilə xüsusi təlimat hazırlamaq və düzgün iş bölgüsü aparmaq.
Digər işçilərlə birlikdə ilin fəslindən və tələb olunan ədvəların mövcudluğundan asılı olaraq resept və menyu hazırlamaq.
Aşpaz və yardımçı heyət də daxil olmaqla yeni işçi qəbul etmək, onları təlimatlandırmaq və istiqamətləndirmək.
Qiyməti müəyyənləşdirmək və müvafiq ərzaq sifariş etmək üçün satışa cavabdeh məsul şəxslə mütəmadi görüşmək
Müştərilərin sifarişinin düzgün yerinə yetirilməsi məqsədilə planlaşmanı, büdcəni və ərzağın alınması prosesini tənzimləmək.
Komanda şəklində özündən yuxarı vəzifədə olan idarəedici və digər həmkarları ilə yaxından əməkdaşlıq etmək;
Yeməklərin vaxtında hazır olmasını və gecikmədən mətbəxdən çıxmasını təmin etməkğ
Təcrübə:
Müvafiq sahədə ən az 3 il iş təcrübəsi
Yaş həddi- 30-45
Professional biliklər:
Milli,xarici, fast food, səhər yeməyini zövglü və dadlı çıxartmağa idarə etməli
Menyu hesablanması və hazırlanması
1C proqramını bilməsi arzuolunandır
Necə müraciət etmək olar:
Əgər bu vəzifə ilə maraqlanırsınızsa, zəhmət olmasa CV və müraciət məktubunuzu qeyd edilmiş elektron poçt ünvanına göndərin, mövzu hissəsində "Baş aşpaz" qeyd edin.
- Elan nömrəsi: 4173006
- Baxış sayı: 36
- Yenilənmə tarixi: 1 ay əvvəl
Bənzər elanlar
₼
Ofisiant
Bakı, 19-11-2024
800₼
Aşbaz köməkçisi
Bakı, 10-12-2024
₼
Universal aşpaz
Bakı, 25-11-2024
600₼
Gelmə Turizm üzrə mütəxəssis
Bakı, 18-12-2024
₼
Ofisiant (Waiter)
Bakı, 29-10-2024
₼
Aşpaz/Aşpaz köməkçisi
Bakı, 26-11-2024
₼
Xadimə
Bakı, 28-10-2024
600₼
Barista
Bakı, 30-10-2024
₼
Tur meneceri
Bakı, 03-12-2024
₼
Ofisiant
Ağcabədi, 31-10-2024